FAQ

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål – du er velkommen til at kontakte os, om det du ikke finder svar på her

Er Loungen kun for par?

Nej – vores Community består af en stor blanding af singler, (del af) par og andre relationer, og mange er – uanset relationsstatus, åbne for at binde med andre.

Vores Community siges som nemt at blive en del af, hvis du selv kommer med åbent sind, nysgerrighed og lidt tålmodighed. Der er aldrig krav om at du skal være aktiv på måtterne.

Dog skal du have en rebpartner til vores undervisning – ‘hvorfor’ beskrives seperat i andet spørgsmål.

Er det kun mænd som binder kvinder?

I Kinbaku Lounge er der mænd som binder kvinder, kvinder som binder mænd, kvinder som binder kvinder og mænd som binder mænd.

Når der typisk er overrepræsentation af mænd som binder, både i Loungen og på billeder, skyldes det dels at mændene startede 20 år før kvinderne for alvor kom på banen som riggere, og dermed naturligt er en større gruppe, og dels at mange af den voksende skare af  kvindelige riggere ofte fortrækker selv at blive bunder, når de kommer i Loungen.

Skal jeg have en rebpartner for at modtage undervisning?

Ja – af flere grunde, skal du have en rebpartner for at deltage i vores undervisningen.
Hvis du ikke har en rebpartner eller søger en rebpartner, er du velkommen på vores åbne rebaftener – en oplagt mulighed for at møde andre rebpartnersøgende.

Helt grundlæggende er kinbaku for os en leg mellem 2 (eller flere) – rigger og rebmodel, og den polaritet og intimitet der kan skabes i reb. Derfor giver det ikke mening at være én.

Derudover er det afgørende for os, at ingen ender op med at binde med en, de ikke har lyst til at binde med eller være tæt med.

Hvis du mangler en at binde med anbefaler vi som nævnt, at du kommer i vores Community, og evt. kombinerer det med optagelse i vores FB-Communitynetværk. Vi har to hemmelige grupper, Kinbaku Lounge Undercover – vores hovedgruppe med 1900+ medlemmer og Kinbaku Purple – vores søg-en-rebpartner-gruppe med 700+ medlemmer. Primært fra (hele) Danmark, samt en del af vores udenlandske netværk.

Jeg har ingen reb - hvad gør jeg?

I Kinbaku Lounge er der altid en kasse fremme med lånereb, som kan bruges frit til Floor Play. Hvis du ønsker at købe dine egne reb, kan de købes via vores webshop, kinbakushop.dk. 

Kan jeg komme som single i Loungen?

Ja – kom endelig som single. Du vil både have mulighed for at finde nogen at binde med for en aften, eller til undervisning hvis du ønsker det. Der kommer mange andre singler i Loungen og mange som er i parforhold, er også åbne for at binde med andre.

Hvordan finder jeg en rebpartner?

1. Kom på vores tirsdage og andre sociale arrangementer.
2. Søg optagelse i vores FB-Community – vi har 2 hemmelige grupper, Kinbaku Lounge Undercover (for alle) og Kinbaku Purple (for rebpartner-søgende).

Jeg har ingen reberfaring, hvad gør jeg?

Der er ikke krav om at du skal have modtaget undervisning for at komme i Loungen eller for at binde – undlad blot at binde over evne.

Hvis du ønsker undervisning, tilbyder vi flere muligheder for at komme bedst fra start:
KINBAKU INTRO – vores endagsworkshop for begyndere
KINBAKU BASICS – vores holdforløb
PRIVATUNDERVISNING – kontakt os, hvis du ønsker privatundervisning

Må jeg have min hund med i Loungen?

Kinbaku Lounge er dyrefrit område – men petplay er naturligvis velkomment 😈

Har reb vækket din interesse?
Tøv ikke med at kontakte os!

Venue Adress

Kinbaku Lounge
Trekronergade 149A, basement
2500 Valby, Copenhagen
Denmark

Map

Contact

KINBAKU LOUNGE
CVR-nr: 41952091
MAIL: info@kinbakulounge.dk